top of page

Historien om IMP

IMP Scandinavia er en MedTech-startup, der udvikler ny effektiv monitorering af patienter i sundhedssektoren. Målet er at øge livskvaliteten for patienterne, at effektivisere supervision og monitorering af patienter og at forbedre den sundhedsrelaterede beslutningstagning.

IMP Scandinavia blev officielt grundlagt i København, Danmark i 2020 af fire ingeniørstuderende fra Danmarks Tekniske Universitet. IMP bruger brugervenlig indlejret teknologi og menneskelig analyse til at digitalisere de manuelle procedurer inden for sundhedsvæsenet.

Kerneværdier 

Vores patienters sundhed er vores førsteprioritet. IMP-teknologier kan redde liv, forbedre sundheden og bidrage til bæredygtig sundhedspleje. Gennem innovative enheder og diagnostik leverer IMP værdi til patienter, sundhedspersonale

og sundhedssystemer.

Mission 

Vi vil eliminere alle unødvendige

søvnforstyrrelser på verdensplan, især for patienter på psykiatriske afdelinger. 

Vision 

Vores vision er at levere den bedste trådløse overvågningsteknologi på verdensplan inden for sundhedssektoren.

"Kvalitet og etik er grundlaget for vores virksomheds overordnede succes. At levere produkter, der er sikre at bruge og forbedre livskvaliteten for vores kunder, er vores virksomheds ultimative mål." 

Peter Beck-Bang, CEO

Hvad vi gør

IMPs samlede løsning kan måle og visualisere patienters/borgers vitale værdier.

 

Data kommunikeres trådløst fra den elektroniske enhed i patchen, så plejepersonalet kan tilgå værdierne fra deres monitoreringsenhed. 

 

Dette giver overblik overborgers/patienters tilstand og skaber mulighed for klinisk vurdering ved at følge udviklingen af de målte værdier.

Circles.png
bottom of page