top of page

Løsningen

Den elektroniske enhed i patchen foretager målinger af puls og fysisk aktivitet via indbyggede sensorer. De målte værdier transmitteres trådløst til udvalgte monitoreringsenheder.  Den elektriske enhed har strøm op til 1 døgn med en opladning på 4 timer.

Device1V2.png

Elektronikenheden indsættes i patchen inden brug. Designet sikrer en konstant tæthed til huden, mens udefrakommende forstyrrelser fjernes. Efter brug afsprittes elektronikenheden inden den sættes i oplader.

Device3.png

Patchens design tager inspiration fra det familiære ved et plaster og kan placeres vilkårlige steder på kroppen. Patchen er et vandtæt engangsprodukt  og kan sidde på kroppen i op til 2 dage.

Beacons opretter et trådløst netværk, så IMP-systemet altid er online. Beacons sættes i stikkontakter på udvalgte stuer, gange eller fællesarealer, hvor IMP-systemet skal brudes. 

Device4V2.png

Monitoreringsenheder kan bestå af en bærbar computer eller tablet. Her visualiseres de målte værdier for relevant plejepersonale. Interaktionen med enheden består i at indstille grænseværdier, som herefter automatisk giver notifikationer når grænseværdier overskrides.

thumbnail (1) copy.png
bottom of page