top of page

Historien om IMP

IMP Scandinavia er en MedTech-startup, der udvikler ny effektiv overvågningsteknologi til at overvåge patienter i sundhedssektoren. Målet er at øge livskvaliteten for patienterne, at effektivisere supervision og monitorering af patienter og at forbedre den sundhedsrelaterede beslutningstagning.

IMP Scandinavia blev officielt grundlagt i København, Danmark i 2020 af fire ingeniørstuderende fra Danmarks Tekniske Universitet. IMP bruger brugervenlig indlejret teknologi og menneskelig analyse til at digitalisere de manuelle procedurer inden for sundhedsvæsenet.

"Kvalitet og etik er grundlaget for vores virksomheds overordnede succes. At levere produkter, der er sikre at bruge og forbedre livskvaliteten for vores kunder, er vores virksomheds ultimative mål." 

Peter Beck-Bang, CEO

10 - Opstilling (3).png

Hvad vi gør 

IMP’s samlede løsning kan måle og visualisere patienters/borgers puls og fysisk aktivitet.

 

Data kommunikeres trådløst fra den elektroniske enhed i patchen, så plejepersonalet kan tilgå værdierne fra deres monitoreringsenhed. 

 

Dette giver overblik overborgers/patienters tilstand og skaber mulighed for klinisk vurdering ved at følge udviklingen af de målte værdier.

Skærmbillede 2022-09-27 kl. 14.44.46.png
bottom of page